Arbejdsmiljøkursus 1. - 3. november 2023

Tag på arbejdsmiljøkursus sammen med andre fra din egen branche, og lær om hvordan I organiserer arbejdsmiljøarbejdet. Arbejdsmiljøkurserne handler både om det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø.

This describes the image

Producentforeningen udbyder arbejdsmiljøkurser for film- og tv-branchen. Kurserne er de lovpligtige tredages arbejdsmiljøkurser, som man skal have som arbejdsmiljørepræsentant, og kurserne er tilpasset film- og tv-produktion i så vid udstrækning som muligt. I efteråret 2023 har vi et kursus onsdag den 1. november til fredag den 3. november 2023. Kurset afholdes i København. Underviser er Peter Guldager, Arbejdsmiljøkurser, og kurset handler både om det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø. 

Producentforeningen opfordrer de arbejdsledere og medarbejderrepræsentanter, der jævnligt deltager i danske produktioner, til at søge om deltagelse på kurset.

Prisen for kurset inkl. forplejning vil være 3.000 kr. + moms pr. deltager. Der skal være minimum 8 tilmeldte for at Producentforeningen kan garantere, at kurset vil blive afholdt. Det markeres her på siden, når der er tilstrækkeligt mange tilmeldte. 

Meld dig til her

Læs mere om kurserne her.  

Opdateret 22. feb 2023

Vil du vide mere?